Veggkassetter

Layher Veggkassetter er en type stillasinndekking som er en del av Layher værbeskyttelse. Veggkassettene oppfyller de strengeste kravene når det gjelder miljøvern, trafikkbeskyttelse og støyisolering.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Etterspørselen etter værbeskyttelse øker stadig. Fordelene med værbeskyttelse på et byggeprosjekt er mange; Bedre kvalitet, bedre arbeidsmiljø, høyere produktivitet, enklere planlegging og kortere byggetid. Sammenlagt fører disse punktene til bedre lønnsomhet i prosjektet.

Layher Veggkassetter er en type stillasinndekking som er en del av Layher værbeskyttelse. Veggkassettene oppfyller de strengeste kravene når det gjelder miljøvern, trafikkbeskyttelse og støyisolering. I motsetning til inndekking med presenninger gir Layher Veggkassetter forseglede byggeplasser både utendørs og innendørs, og gir samtidig uslåelig beskyttelse av miljøet rundt. Veggkassettene har gummiforinger og gir effektiv beskyttelse mot regn, vind, snø, støv og støy. Låsbare dørelementer hindrer at uvedkommende får adgang. Dette er kassettelementer i tiltalende og nøytralt utseende og som er kompatibelt med både Layher Allround Industristillas og SpeedyScaf rammestillaser.

Informasjon

Layher Veggkassetter er glimrende til asbestsanering og andre typer arbeider som produserer mye støv og støy både inne og ute. F.eks dersom et avgrenset område inne i et kjøpesenter eller en bygning skal renoveres; Det er mulig å bygge inn området uten at arbeidet forstyrrer miljøet rundt, både med tanke på støy og støv.
Layher Veggkassetter brukes mest av aktører som holder på med renovering og restaurering av fasader, sandblåsearbeid og asbestsanering. Systemet kan også benyttes som skillevegger.
Layher Protect Veggkassetter følger stillasets standard faglengder og logiske montering, og er derfor enkelt og tidsbesparende å montere.
Layher veggkassetter er en aluramme med stålplate med gummiforinger. Disse finnes også i en polstret utgave som gir enda mer støy-og støvbeskyttelse. Det finnes i tillegg veggkassetter som er transparente og som vil slippe inn dagslys.
Layher Veggkassetter følger standard faglengder fra 0,73m - 3,07m. På grunn av systemets koblinger er veggkassettene kompatible med både Layher Allround Industristillas og SpeedyScaf rammestillaser.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter og er et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30