FlexBeam

Allround FlexBeam i aluminium er et nytt tilskudd i Layher Allround familien.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Allround FlexBeam i aluminium er et nytt tilskudd i Layher Allround familien. Den nye aluminiumbjelken og dens tekniske egenskaper gjør det nå mulig å skape konstruksjoner man før bare kunne drømmen om. Flexbeam er helt kompatibelt med Layher Allroundkomponenter.

Informasjon

FlexBeam er et komplett system for avanserte konstruksjoner som f.eks hengestillaser, overbygginger eller utkraging.
Layher Allround Flexbeam benyttes i hovedsak av entreprenører som vedlikeholder veier, broer og annen infrastruktur.
Flexbeam består av bare noen få grunnleggende komponenter. Aluminium U-bjelke (3, 4, 5, 6 og 7 meter), opphengsko, allroundadaptere og skjøtestykker.
Flexbeam er sterkere og klarer mer bøyemoment (3 ganger høyere) og skjærkraft (14 ganger høyere) enn vår aluminium gitterdrager 450. Bjelken er kun 280mm høy.
Flexbeam kombineres fullt ut med Allround-systemets komponenter. Kan monteres stående på bjelken og oppover eller hengende ned fra bjelken.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish