Rullestillas

Layher rullestillaser er kvalitetsstillaser på hjul. Denne typen stillas er ideell i situasjoner som krever mobilitet og enkel håndtering.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher rullestillaser er kvalitetsstillaser på hjul. Denne typen stillas er ideell i situasjoner som krever mobilitet og enkel håndtering.

Om våre rullestillas

Layher rullestillaser er kvalitetsstillaser på hjul. Denne typen stillas er ideell i situasjoner som krever mobilitet og enkel håndtering. I sortimentet finnes det flere forskjellige modeller av rullestillaser. Felles for dem alle er at de er utført i aluminium, de er meget lette å montere, stabile og trygge. Se alle våre rullestillaser lenger ned på siden.

Informasjon

Layher rullestillaser er velegnet til bruk både utendørs og innendørs. De brukes i hovedsak som hjelpemiddel for å kunne arbeide trygt i lavere høyder enn ved bruk av industristillas og fasadestillas. Layher rullestillaser er utmerket til å utføre malingsarbeider, restaureringer og et utall andre tilsvarende oppgaver.
Layher rullestillaser brukes gjerne av byggentreprenører, malerfirmaer, vaktmestere, snekkere, elektrikere, renholdere, skoler, museum, bygårder, i hjemmet, på hytta, og mange andre.
Ved montering av Layher rullestillaser er det kun behov for et vater. Stillasdelene er konstruert slik at de låser seg selv.
Layher rullestillaser leveres i aluminium versjon med belastningsklasse 3 (2,0 kN/m²). Alle P2 versjoner har 2,0 m høyde mellom hver etasje. Se hver enkelt rullestillas for bredde og lengdekombinasjoner.
Alle Layhers rullestillaser har forskjellige mål, velg den som passer området og arbeidet best. Ettersom alle våre rullestillaser har samme rørdimensjoner, er det mulig å kjøpe til enkeltdeler for å endre størrelse på de fleste rullestillasene. Det finnes også et spekter med forskjellige typer hjul, spør oss hvis det er behov for f.eks sensitive gulv, hjul til bruk på skinner osv.
Med mange år i bransjen og vårt kompromissløse fokus på kvalitet, har ført til at vi har oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi er svært stolte av å være et naturlig førstevalg for kravstore kunder med behov for bransjens beste løsning innen rullestillas. Med andre ord er Layher et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish