Rekkverk for flate tak

Layher Rekkverk for flate tak er et taksikringssystem, et modulutformet midlertidig rekkverk.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbar PDF

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Layher Rekkverk for flate tak er et taksikringssystem, et modulutformet midlertidig rekkverk. Det kan betraktes som en kollektiv sikring designet for å ta opp laster fra en person som støtter seg på, eller går inn i rekkverket, samt stoppe fallende personer. Systemet kan brukes på tak både med og uten gesimskant, med en maksimal takvinkel på 10 °.

Informasjon

Layher Rekkverk for flate tak er designet til bruk i renovasjonsprosjekter der det er behov for utbytting av takdekke. Utliggerarmer er leddede og kan svinges opp, og blir på den måten ikke i veien for arbeidet som utføres i det området som behandles. Sytemet kan selvsagt i tillegg brukes som sikring/rekkverk på tak der det er andre typer arbeid som skal utføres.
Layher Rekkverk for flate tak benyttes i hovedsak av takentreprenører. Men også andre aktører i byggebransjen har nytte av taksikring av forskjellige grunner avhengig av hvilket arbeid som utføres, så lenge det foregår på flatt tak.
Ved montering av Layher Rekkverk for flate tak er det kun behov for hammer og vater. Sammenføyningene gjøres enkelt med ett hammerslag på allerede integrerte standard Layher kilekoblinger. På tak uten gesimskant finnes det deler for montering av fotlist.
Layher Rekkverk for flate tak er noen få komponenter som kombineres med standarddeler fra Layher Allround. Selve utliggerarmene er alltid i stål, men rekkverkene kan leveres i både stål og aluminiumsversjoner.

Layher Rekkverk for flate tak er kompatibel med Layher Allround, både i stål og aluminium utførelse. Lengdejusteringer tilpasses enkelt ved hjelp av Layher Allround rigler. Disse finnes i standardlengder fra 0,73 - 3,07m.

Med mange år i bransjen og vårt kompromissløse fokus på kvalitet, har ført til at vi har oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi er svært stolte av å være et naturlig førstevalg for kravstore kunder med behov for bransjens beste løsning innen rullestillas. Med andre ord er Layher et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30