Uni Komfort

Uni Komfort er er et rullestillas fra Layher som gir dobbel bredde på arbeidsgulvet, tilsvarende Uni Kompakt.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher rullestillaser er kvalitetsstillaser på hjul. Denne typen stillas er ideell i situasjoner som krever mobilitet og enkel håndtering.

Uni Komfort er er et rullestillas fra Layher som gir dobbel bredde på arbeidsgulvet, tilsvarende Uni Kompakt. 

Forskjellen mellom disse to er den meget behagelige atkomsten med trapp. 

Trappene gir spesielt bekvem og praktisk adkomst, og det er enkelt å ta med seg verktøy o.l opp og ned etasjene.

Uni Komfort egner seg til arbeider både på vegg og oppunder tak. Den øverste plattingen har dobbel bredde og gir særlig godt arbeidsrom og stabilitet. 

Sterke hjul med høydejustering sørger for like god egnethet innendørs som utendørs.

Det er 6 høydevarianter i Uni Komfort-familien.

Ta kontakt med oss for å finne fram til det produktet som er basert på dine behov og ønsker. 

Vi vil også gi råd og veiledning i forhold til tillatte byggehøyder og krav til ballast på våre rullestillaser.

Informasjon

Layher rullestillaser er velegnet til bruk både utendørs og innendørs. De brukes i hovedsak som hjelpemiddel for å kunne arbeide trygt i lavere høyder enn ved bruk av industristillas og fasadestillas. Layher rullestillaser er utmerket til å utføre malingsarbeider, restaureringer og et utall andre tilsvarende oppgaver.
Layher rullestillaser brukes gjerne av byggentreprenører, malerfirmaer, vaktmestere, snekkere, elektrikere, renholdere, skoler, museum, bygårder, i hjemmet, på hytta, og mange andre.
Ved montering av Layher rullestillaser er det kun behov for et vater. Stillasdelene er konstruert slik at de låser seg selv.
Layher rullestillaser leveres i aluminium versjon med belastningsklasse 3 (2,0 kN/m²). Alle P2 versjoner har 2,0 m høyde mellom hver etasje. Se hver enkelt rullestillas for bredde og lengdekombinasjoner.
Alle Layhers rullestillaser har forskjellige mål, velg den som passer området og arbeidet best. Se alle våre rullestillaser lenger ned på siden. Ettersom alle våre rullestillaser har samme rørdimensjoner, er det mulig å kjøpe til enkeltdeler for å endre størrelse på de fleste rullestillasene. Det finnes også et spekter med forskjellige typer hjul, spør oss hvis det er behov for f.eks sensitive gulv, hjul til bruk på skinner osv.
Med mange år i bransjen og vårt kompromissløse fokus på kvalitet, har ført til at vi har oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi er svært stolte av å være et naturlig førstevalg for kravstore kunder med behov for bransjens beste løsning innen rullestillas. Med andre ord er Layher et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30