TwixBeam

TwixBeam i aluminium er en multifunksjonell systemløsning, med mulige bruksområder fra støttebjelker, hengende stillaser eller projeksjonskonstruksjoner, til bredspektrede arbeidsplattformer og bruk som systemhovedbjelke.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Om TwixBeam

Layher TwixBeam i aluminium er en multifunksjonell systemløsning, med mulige bruksområder fra støttebjelker, hengende stillaser eller projeksjonskonstruksjoner, til bredspektrede arbeidsplattformer og bruk som systemhovedbjelke. Så TwixBeam er den multifunksjonelle aluminiumsbjelken for stillas- og støttekonstruksjon

Informasjon

Layher TwixBeam er glimrende til som en multifunksjonell løsning, med bruksområder fra støttebjelker, hengende stillaser og prosjektkonstruksjon, til arbeidsplattformer hovedbjelke.
• Lav vekt, lett demonterbar og høystyrke aluminiumsbjelke – spesielt nyttig når materiale føres gjennom trange kummer.
• Brakettapplikasjoner og avstivende strukturer som er oppnåelige i systemet.
• Stor variasjon takket være innføringsbjelken og kombinasjonen med FlexBeam i aluminium.
• Investeringen er ivaretatt, takket være værbestandighet og hyppig gjenbruk.
• Enkel vinkeljustering ved hjelp av svingbar spindel.
• Kostnadsreduksjon knyttet til optimalisering av støttestrukturen, på grunn av betydelig høyere bøye- og skjærbelastningskapasitet sammenlignet med H-20-bjelker: mindre materiale pluss kortere monterings- og demonteringstider sparer kostnader.
• System hovedbjelketilpasning Shoring TG 60 for alle faglengder: Planleggings- og designarbeid for bjelkeskjøter, kantjusteringer og kostbar tilskjæring er ikke lenger nødvendig.
• Brukbar som en ekte kontinuerlig bjelke: overføring av strekk- og trykkkrefter pluss bøyemomenter.
• Enkel vinkeljustering ved hjelp av svingbar spindel.
• Enkel montering og lett å slå på takket være lette enkeltkomponenter – selv uten kran.
• Værbestandig og mer holdbar sammenlignet med trebjelker.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Våre stillaser har typegodkjenning fra Arbeidstilsynet og er derfor et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish