Allround industristillas

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Om våre allround stillas

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas. Layher Allround bygges opp av enkeltkomponenter, og finnes i både stål og aluminiumsutgaver og kan bygges på ulike måter, som f. eks.; fasadestillas, frittstående stillas eller som hengende stillas.

Informasjon

Layher Allround benyttes på byggeplasser hvor vårt rammestillas ikke kan benyttes og hvor det kreves høyere lastekapasitet. Skipsverft, olje og gassindustrien, treforedling og papirindustri, kraftverk og eventbransjen er også steder du vil finne Layher allround industristillas.
Layher Allround industristillas er svært fleksibelt og tilpasningsdyktig og brukes av alle aktører som har behov for et modulbasert stillassystem.
Et stillas bygges opp ved hjelp av spir, u-rigler og o-rigler. Den boltefrie systemteknologien med kilelås og AutoLock funksjon gjør det lett og hurtig å montere, samtidig som arbeidernes sikkerhet er ivaretatt.
Det er i dag 4 varianter på markedet, hvorav alle 4 er kompatible med hverandre. Rosettkransen muliggjør opp til åtte tilkoblinger på samme nivå, og i forskjellige vinkler. Kilehodekoblingen som sitter på de aller fleste komponentene, gjør det enkelt å koble komponentene til rosetten.
Layher Allround Industristillas er svært fleksibel og har nærmest ubegrensede variasjonsmuligheter når det gjelder montering og bruksområder. Stillaset består av få grunnkomponenter, og den boltfrie sammenkoblingen gir en enkel og rask montering.
Allround stillassystemet har blitt løpende videreutviklet siden lanseringen i 1974. Stillassystemet er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging, og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialene er av høyeste kvalitet, topp moderne og automatisert produksjon, samt et meget strengt kontrollsystem gir komponenter som oppfyller de høye kravene som er forventet. Layher Allround er typegodkjent av Arbeidstilsynet, og er et trygt og sikkert valg.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30