Trappetårn og trappeløsninger

Layher produserer trappetårn i beste kvalitet. Vi har mange versjoner av trappetårn som egner seg til ulike bruksområder. Det finnes både lette aluminiumtrapper og trappesystemer i stål.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Layher produserer trappetårn i beste kvalitet. Vi har mange versjoner av trappetårn som egner seg til ulike bruksområder. Det finnes både lette aluminiumtrapper og trappesystemer i stål. Alle trappetypene kan brukes sammen med Layher SpeedyScaf rammestillas/fasadestillas, Allround Industristillas, eller kan monteres frittstående med forankring i bygg. Repotrappene i aluminium gir en sikker og god adkomst til stillaset. Arbeider som pågår i stillaset blir ikke påvirket av gangtrafikk mellom etasjene.

Informasjon

Layher trapper og trappetårn benyttes som midlertidig adkomst og som rømningsvei for publikum ved f.eks idrettsarrangement eller på byggeplasser. Repotrapper i aluminium forenkler adkomst i fasadestillaset.
Layher trapper kan brukes av alle våre stillas- og eventkunder.
Layher repotrapper monteres enkelt utenpå fasadestillaset med kun noen få tilleggsdeler. Trappetårn krever litt planlegging og kan tilpasses ulike høyder og antall personer det skal dimensjoneres for. Vi hjelper gjerne til med tegninger og beregninger.
Layher trappetårn kan belastes opptil 750 kg/m2.
Våre produkter er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging, og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialer i høyeste kvalitet, topp moderne og automatisert produksjon, samt et meget strengt kontrollsystem gir komponenter som oppfyller de høye kravene som er forventet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30