Stillashenger

Layher Stillashenger 6265 fra Tysse er spesialtilpasset Layher SpeedyScaf rammestillas/fasadestillas, og kan lastes med inntil stillaspakke 9 (99 m2).

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher SpeedyScaf har posisjonert seg som et ledende produkt på markedet fordi det er enkelt å montere, er stødig, stivt og stabilt, og ikke minst har lav vekt. Alle våre populære stillaspakker er SpeedyScaf rammestillas.

Å ha stillaspakken lagret på en stillashenger er utrolig praktisk og tidsbesparende. Alle deler har sin faste plass, og det er dermed lett å ta en opptelling og sjekke at alt er der. Alle stillasdeler kan tas av eller på uavhengig av hverandre. De to hendige utstyrskassene er for lagring av de mindre delene.

God logistikk på stillasmateriellet = god økonomi for deg.

Layher Stillashenger 6265 fra Tysse er spesialtilpasset Layher SpeedyScaf rammestillas/fasadestillas, og har en nyttelast på inntil 990 kg.

Stillashengeren er utviklet i samarbeid med HMS-avdelingen til en av Norges største utleieselskap av stillas, der hovedfokuset har vært at alle deler skal møte en fysisk sperre i tillegg til stropping.

Reklameskilt kan monteres på toppen av stillashengeren.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish