Scene og tribune

Enten det er en festival, et sportsarrangement eller en teaterproduksjon kan Layher bidra til et vellykket arrangement.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Enten det er en festival, et sportsarrangement eller en teaterproduksjon kan Layher bidra til et vellykket arrangement.

Enten det er en festival, et sportsarrangement eller en teaterproduksjon kan Layher bidra til et vellykket arrangement. Layher Allround industristillas benyttes i kombinasjon med tribune- eller sceneelementer. Med fleksibel teknologi og lett håndterlige deler kan man skape de utroligste konstruksjoner, både innendørs og utendørs.

Layher Eventsystem er basert på Layher Allroundstillas som base for scener og tribuner.
Layher Scener kan bygges i mange ulike størrelser. De kan bygges inn med vegger og tak, og kan ha ulike nivåer. Tribunesystemet tilpasses etter behov og kan bygges med faste stoler, med benker eller som ståtribune. Tribunen er blandt annet godkjent av NFF og oppfyller også internasjonale kravspesifikasjoner.
Stillassystemet er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging, og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialer i høyeste kvalitet, topp moderne og automatisert produksjon, samt et meget strengt kontrollsystem gir komponenter som oppfyller de høye kravene som er forventet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish