Star stillas

Produktet Layher Allround Star består av Star-rammer og Star-rekkverk, og er fullt ut kompatibel med Allround Industristillas.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Produktet Layher Allround Star består av Star-rammer og Star-rekkverk, og er fullt ut kompatibel med Allround Industristillas. Normalt sett ville man bygget opp industristillas med spir og rigler, men med Star er to vertikalspir og en rigel erstattet med en enkelt del. I tillegg er Star-delene konstruert slik at de har 38 % mindre vekt i forhold til industristillaset. Håndtering av mindre antall deler med lavere vekt er regnet til å utgjøre 24% tidbesparelse ved standard fasademontering.

Informasjon

Layher Allround Star kan benyttes i alle prosjekter der Layher Allround Industristillas blir brukt.
Ved montering av Layher Allround Star er det ikke behov for verktøy. Låsemekanismen for festing av rekkverk innebærer kun en håndbevegelse opp eller ned på den røde låseenheten. Spiret på den ene siden av STAR Rammen er 10 mm kortere enn andre siden. Dette medfører en lettere montering av STAR Rammen; ved å først montere rammen på den ytre rørskjøten , deretter på innside. Rammen er åpen i bunnen, den har ingen tverrstang der, dermed kan plattinger monteres og demonteres selv om stillaset allerede er bygget.
Star Rekkverk: diameter på 33.7 mm,
Star Ramme: spirene har diameter på 48.3. Godstykkelse 2.7 mm, Stål. De er tilgjengelig i bredde 0,73 m og 1,09m, og de finnes både med U-og O-profiler.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter og er derfor et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30