Rammestillas

Layher SpeedyScaf har posisjonert seg som et ledende produkt på markedet fordi det er enkelt å montere, er stødig, stivt og stabilt, og ikke minst har lav vekt. Alle våre populære stillaspakker er SpeedyScaf rammestillas.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher SpeedyScaf har posisjonert seg som et ledende produkt på markedet fordi det er enkelt å montere, er stødig, stivt og stabilt, og ikke minst har lav vekt. Alle våre populære stillaspakker er SpeedyScaf rammestillas.

Om våre rammestillas

Layher SpeedyScaf er et rammestillas, eller fasadestillas som mange også kaller det. Layher SpeedyScaf har posisjonert seg som et ledende produkt på markedet fordi det er enkelt å montere, er stødig, stivt og stabilt, og ikke minst har lav vekt. Det monteres raskt med kun noen få enkeltkomponenter. Det er enkelt, stabilt, sikkert og rimelig. Kan også leveres på stillastilhenger.

Informasjon

Layher SpeedyScaf er glimrende til fasade- og vedlikeholdsarbeid, slik som maling, restaurering og oppføring av nye bygninger. Stillaset er like velegnet for mindre eneboliger så vel som til store leilighetsprosjekter.

Layher SpeedyScaf rammestillas i aluminium eller stål har vært på markedet i mange årtier og er førstevalget hos veldig mange, både av private enkeltpersoner, borettslag, byggentreprenører, de største profesjonelle utleieaktørene, og i landbruket.
Layher SpeedyScaf har få hovedkomponenter med lav vekt. Hovedkomponentene er vertikalrammer, fotspindler, plattinger, rekkverk, diagonal og fotlist. Monteringen går meget raskt. Du trenger vater, hammer og en 22 mm fastnøkkel.
Layher SpeedyScaf er et rammestillas/fasadestillas som kan leveres i aluminium eller stål versjon med belastningsklasse 3 (2,0 kN/m²). Høyden mellom hver etasje er 2,0 m. Standard bredde er 0,73m c/c. Standard faglengde er 3,07m, men kan også leveres i følgende lengder: 0.73m, 1.09m, 1.57m, 2.07m og 2.57m.
Layher SpeedyScaf rammestillas/fasadestillas kan tilpasses og skreddersys rundt nærmest enhver type bygning. Dette er fordi det finnes et rikt utvalg av faglengder og andre typer tilleggsdeler som gjør det mulig med individuelle tilpasninger der det er behov for dette.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Våre stillaser har typegodkjenning fra Arbeidstilsynet og er derfor et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish