Gangbro

Layher Allround brosystem er det perfekte supplement til Layher Allround stillassystem. Med kun noen få tilleggskomponenter kan man bygge gangbroer med fritt spenn på opptil 30 meter.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Layher Allround brosystem er det perfekte supplement til Layher Allround stillassystem. Med kun noen få tilleggskomponenter kan man bygge gangbroer med fritt spenn på opptil 30 meter. Konstruksjonen har høy bæreevne og kan i tillegg til å benyttes som gangbro brukes som støttestillas for tak over tak konstruksjoner med ekstra store spenn, understøttelse for fasadestillaser og som arbeidsplattformer med ekstra høy lastekapasitet.

Informasjon

Layher Allround Gangbro benyttes som midlertidig adkomst for publikum ved f.eks idrettsarrangement eller ved byggeplasser. Brukes også over veier og jernbanespor.
Layher Allround Gangbro brukes gjerne av utleiebedrifter eller entreprenører.
Layher Allround Gangbro monteres raskt på bakken og løftes på plass med kran. Ferdigmontert på en arbeidsdag. Lengde og bredde anpasses for hvert prosjekt.
Brosystemet klarer høye laster. 230 kg/m2 ved 30 meter spenn og 2 meter bredde. Godkjent som offentlig adkomst. Barnesikre rekkverk. Kan bygges inn med vegger og tak.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish