Allround TG 60

Med Allround TG 60 er det enkelt, raskt og sikkert å montere understøttelse til alle mulige og umulige prosjekter.

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Om vår understøttelse

Med Allround TG 60 er det enkelt, raskt og sikkert å montere understøttelse til alle mulige og umulige prosjekter. TG 60 består hovedsakelig av 3 ulike rammer, bunnramme, standardramme og toppramme, med integrerte rosettkranser og er på den måten perfekt kompatibel med Layher allround stillasdeler.

Informasjon

Layher TG 60 benyttes som understøttelse for infrastruktur og husbygging. Konstruksjonen benyttes samtidig som arbeidsplattform ved montering av støpeformer og ved inspeksjon.
Layher TG 60 benyttes i hovedsak av entreprenører som bygger veier, broer og annen infrastruktur.
Layher TG 60 monteres raskt med få og lette komponenter. Kan monteres liggende eller stående. Støttetårnene tilpasses enkelt alle typer forskalinger og belastninger ved hjelp av Layher Allround rigler og diagonaler. Disse finnes i standardlengder fra 1,09 – 3,07m.
Rammene til Allround TG 60 består av 3 ulike rammer; bunnramme, standardramme og toppramme. Ingen komponenter veier mer enn 18 kg. Hvert tårn kan kan heises med kran, og belastes med opptil 6 tonn.

Lastekapasiteten tilpasses ved at man justerer faglengden med Allround rigler og diagonaler.
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish

Ferieavvikling

Vi holder feriestengt.

Jessheim: 
UKE 29

Stavanger:
UKE 28, 29 og 30

We are closed due to summer holiday
Jessheim: Week 29
Stavanger: Week 28, 29 and 30