Xtra-Light Stillasplatting

Solid, miljøvennlig og lett som en fjær – vår letteste stillasplatting noensinne!

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Usikker på hva du skal velge, eller trenger du kjøpshjelp? Snakk med oss direkte eller trykk på knappen til kontaktskjemaet så hjelper vi deg!
63 92 99 20

Nedlastbare PDFer

Layher SpeedyScaf har posisjonert seg som et ledende produkt på markedet fordi det er enkelt å montere, er stødig, stivt og stabilt, og ikke minst har lav vekt. Alle våre populære stillaspakker er SpeedyScaf rammestillas.

Xtra-Light Stillasplatting

Xtra-Light Stillasplatting gjør det lettere og mer ergonomisk å sette opp stillaser. Den er økonomisk og miljøvennlig, og kan enkelt kombineres med våre eksisterende stillas-systemer.

Informasjon

Redusert arbeidsbelastning
Xtra-Light-plattingen består av en spesielt lett glassfiberplate med innvendig cellestruktur, som gjør plattingen opptil 20 % lettere enn vår Robust-platting med kryssfinérkjerne. En 3,07 m lang platting veier så lite som 18,9 kg, noe som gir mer enn 80 kg mindre vekt for et fasadestillas på 200 m². Dette er en stor fordel med hensyn til både montering, demontering og transport. Plattingen tilhører belastningsklasse 3 i alle lengder, og kan benyttes i stillaser beregnet for fasadearbeid så vel som taksikring.

Sklisikker overflate
Glassfiberplaten har et behagelig topplag med antiskli-struktur som enkelt rengjøres med en skrape eller spyles med høytrykksvasker. Plattingen består av tre lag som er sveiset sammen, slik at det er umulig for de enkelte lagene å skli fra hverandre.

Økonomisk og bærekraftig
Xtra-Light-plattingen bruker samme aluminiumsramme som Robust-plattingen, slik at de enkelt kan kombineres eller byttes ut. Plattingen har lang levetid, er værbestandig, og 100 % resirkulerbar.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering
en_USEnglish