1. desember åpnet vi en helt ny avdeling i Stavanger.

Layher er inne i offshore-bransjen i flere sektorer globalt, men har som mål å utvide sin tilstedeværelse i den norske sektoren.
Stillassystemene Layher kan levere vil gi bedre effektivitet og tilgjengelighet for offshore kundene, både på sjøen og på land.

Som verdens ledende stillasprodusent utvikler Layher hele tiden nye produkter som skal hjelpe kundene å få en lettere og mer effektiv hverdag, og målet er å hele tiden gi flere muligheter og flere måter å tilpasse stillasløsningene til kundenes behov. Man kan for eksempel bygge stillas i og rundt tanker, noe som i dag er en omfattende prosess. Noen eksempler på løsninger i høy kvalitet er FlexBeam, som er den multifunksjonelle aluminiumsbjelken for stillas- og støttekonstruksjon, TwixBeam som er et nytt tilskudd i Layher Allround familien. Den nye aluminiumbjelken og dens tekniske egenskaper gjør det nå mulig å skape konstruksjoner man før bare kunne drømmen om. Både Flexbeam og Twixbeam er helt kompatibelt med alle komponentene i Layher Allround, og TG60 som gjør det enkelt, sikkert og raskt å montere understøttelse til alle prosjekter, mulige og umulige. Med Layher sine løsninger vil dette bli en enklere og raskere prosess, som igjen vil spare tid og penger.

Vi har som mål å utvide vår tilstedeværelse innen norsk offshore.

Blir Layher involvert i et prosjekt vil alle elementer i produktkatalogen være tilgjengelig for å finne den beste løsningen for det enkelte prosjektet. Layher har siden 1945 utviklet et sortiment på over 20 000 artikler, og alt er av tysk kvalitet og produseres på våre tre fabrikker i Tyskland.

Layher produktene har en høyere belastningsklasse enn de konkurrerende produktene som brukes i dag, noe som er spesielt viktig knyttet til produkter som skal benyttes offshore, hvor forholdene er tøffere, og kravene strengere, enn på land.
Etter NORSOK standarden er Layher produktene godkjent for bruk offshore på norsk sokkel,
og samtlige deler i sortimentet er sertifisert gjennom TÜV, RISE og SINTEF.

Med de fordelene det er å bruke Layher som en komplett leverandør tror vi at det er en god investering for fremtiden. Mantraet til Layher er at vi sammen med kunden prosjekterer fram den beste mulige løsningen, og ikke nødvendigvis bare selge produkter. Selv om Layher ved den nye avdelingen i Stavanger nå satser tungt inn mot offshore-bransjen vil vi også ha fokus inn mot landbasert industri, her under infrastrukturer som broer og tunneler.

Layher produktene har den høyeste kvaliteten, gode priser og alt er sertifisert. I tillegg er det et korps av ingeniører, både nasjonalt og internasjonalt, som til enhver tid bistår kunder med planlegging og gjennomføring av prosjekter, med den høyeste sikkerhet og fleksibilitet som mål.

Vi vet at våre produkter har en suveren kvalitet, og at våre totalløsninger vil gi en økt fleksibilitet samtidig som det er tidsbesparende.

Les flere saker fra Layher

Brufoss bru

Å ha tak over tak på et byggeprosjekt gir flere betydningsfulle fordeler som kan forbedre effektiviteten, sikkerheten, og kvaliteten på a...
Les mer

Tak over tak

Å ha tak over tak på et byggeprosjekt gir flere betydningsfulle fordeler som kan forbedre effektiviteten, sikkerheten, og kvaliteten på a...
Les mer

Consolvo

Layher samarbeider med Consolvo – som er en av Norges ledende entreprenører innen rehabilitering, vedlikehold og sikringsarbeid....
Les mer
en_USEnglish