Layher-stillas skal på Norgesturné!

Sceneteknikkfirmaet Trondheim Lyd har benyttet Layher-stillas for å bygge Eurotruss Pr 16 – en av Nordens største utendørsscener.

Scenen kan rigges opp på fire dager og ned på to dager. Nå skal scenen på Norgesturné!

Først ute står Neonfestivalen og Trondheim Rocks 9. til 11. juni. Etter dette pakkes hele scenen ned, og sendes med vogntog til Oslo hvor Bruce Springsteen skal spille konsert på Voldsløkka. Videre går ferden til Slottsfjellfestivalen og Kiss-konsert i Tønsberg, før det hele avsluttes på Festningen i Trondheim i september.

Dagens artister har store forventinger til lys, lyd og videorigger, og den nye scenen gjør det mulig å møte det høye ambisjonsnivået til artistene. Taket på scenen tåler faktisk en vekt på hele 150 tonn, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Eurotruss Pr 16 er satt sammen av Layher Allround industristillas i kombinasjon med sceneelementer, og vi i Layher har lang erfaring med stillas til scene og tribune. Med fleksibel teknologi og lett håndterlige deler kan man skape de utroligste konstruksjoner, både innendørs og utendørs.

Fordelene med Layher

Alle nødvendige deler inkludert
Alt på lager
Høy kvalitet og sikkerhet
Omgående levering

Layher-stillas på Dyrsku’n 2023

Vi tar nok en gang turen til Dyrsku’n, en av Norges viktigste messer tilknyttet norsk landbruk....
Les mer

K8 Stavanger

I hjertet av Stavanger, nær Vågen, blir høyhuset K8 bygget....
Les mer

Layher SpeedyScaf Rammestillas

Layher leverer sertifiserte stillas....
Les mer

Lease eller kjøpe?

Bør du lease eller kjøpe stillas til din bedrift?...
Les mer

Før du kjøper stillas

Vi har satt sammen en guide til deg om hva du bør tenke på ved kjøp av stillas. Og vi tar selvfølgelig det viktigste først: Sikkerhet....
Les mer
en_USEnglish