Det umulige mulig.

I hjertet av Norges storslåtte landskap, blant de majestetiske fjellene og de krystallklare fjordene, ble det skrevet filmhistorie. Den verdensberømte skuespilleren Tom Cruise, kjent for å utføre sine egne stunts, tok publikum med storm med et halsbrekkende motorsykkelhopp for den nyeste “Mission: Impossible”-filmen.

Å gjøre det umulige mulig er ingen lett oppgave, men med hjelp fra Layher ble utfordringen tatt opp. Layher fikk oppdraget med å utarbeide et stillas som skulle sikre at stuntet kunne utføres trygt og effektivt. Med deres erfaring og kompetanse innen stillasbygging, ble en struktur skapt som kunne tåle de tøffeste kravene som ble stilt i dette utfordrende stuntet.

Dette uforglemmelige stuntet er et vitnesbyrd om Cruises dedikasjon til sitt håndverk, og hans ønske om å gi fansen en uforglemmelig filmopplevelse. Det er ingen tvil om at denne scenen vil bli husket som en av de mest ikoniske i “Mission: Impossible”-serien, og vil fortsatt få hjertene til å banke i kinomørket. Nok en gang har Layher vist at når det kommer til å gjøre det umulige mulig, er det ingen grenser – verken i film eller virkelighet.

Vi stopper aldri å utvikle!

Innovasjon foregår hele tiden.
Layher har lansert både aluminiumsbjelkene FlexBeam og TwixBeam som har unike konstruktive egenskaper i form av bærekraft og styrke.

Til Bygg Reis Deg presenterer Layher et nytt produkt. Igjen; Dette handler om at vi aldri stopper å utvikle. Vi kommer til å presentere et produkt hvor egenvekt er i fokus, slik at blant annet montasjetider og transportkostnader vil oppnå nye gevinster. Dette er en veldig spennende nyhet.

Jeg kan oppfordre alle til å besøke oss på Bygg Reis Deg, være seg gamle som nye kunder, slik at de selv kan se vårt nye spennende produkt på nært hold. Utvikling og nye produkter handler om samspill med kundene, og deres ønsker og behov er alltid i fokus. Dette er hovedårsaken til at vi aldri stopper å utvikle våre systemer.

Les flere saker fra Layher

Brufoss bru

Å ha tak over tak på et byggeprosjekt gir flere betydningsfulle fordeler som kan forbedre effektiviteten, sikkerheten, og kvaliteten på a...
Les mer

Tak over tak

Å ha tak over tak på et byggeprosjekt gir flere betydningsfulle fordeler som kan forbedre effektiviteten, sikkerheten, og kvaliteten på a...
Les mer

Consolvo

Layher samarbeider med Consolvo – som er en av Norges ledende entreprenører innen rehabilitering, vedlikehold og sikringsarbeid....
Les mer
en_USEnglish