Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

Layher-Gangbro-(18).jpg

Asset 1.svg Layher Allround Gangbro

Layher Allround brosystem er det perfekte supplement til Layher Allround stillassystem. Med kun noen få tilleggskomponenter kan man bygge gangbroer med fritt spenn på opptil 30 meter. Konstruksjonen har høy bæreevne og kan i tillegg til å benyttes som gangbro brukes som støttestillas for tak over tak konstruksjoner med ekstra store spenn, understøttelse for fasadestillaser og som arbeidsplattformer med ekstra høy lastekapasitet.

Bruksområder
Layher Allround Gangbro benyttes som midlertidig adkomst for publikum ved f.eks idrettsarrangement eller ved byggeplasser. Brukes også over veier og jernbanespor.

Brukes av

Layher Allround Gangbro brukes gjerne av utleiebedrifter eller entreprenører.

Montering
Layher Allround Gangbro monteres raskt på bakken og løftes på plass med kran. Ferdigmontert på en arbeidsdag. Lengde og bredde anpasses for hvert prosjekt.

Spesifikasjoner
Brosystemet klarer høye laster. 230 kg/m2 ved 30 meter spenn og 2 meter bredde. Godkjent som offentlig adkomst. Barnesikre rekkverk. Kan bygges inn med vegger og tak.

Kvalitet og sikkerhet
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher Allround Gangbro
Ønsker du mer informasjon vedrørende våre stillaser, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Layher-Gangbro

Layher-Gangbro

Allround Industristillas Delekatalog 2019

Fremside Layher Allround katalog 2019.jpg