Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

flexbeam-toppbilde.jpg

Asset 1.svg Layher Allround FlexBeam

Allround FlexBeam i aluminium er et nytt tilskudd i Layher Allround familien. Den nye aluminiumbjelken og dens tekniske egenskaper gjør det nå mulig å skape konstruksjoner man før bare kunne drømmen om. Flexbeam er helt kompatibelt med Layher  Allroundkomponenter.

Bruksområder
FlexBeam er et komplett system for avanserte konstruksjoner som f.eks hengestillaser, overbygginger eller utkraging.

Brukes av
Layher Allround Flexbeam benyttes i hovedsak av entreprenører som vedlikeholder veier, broer og annen infrastruktur.

Montering
Flexbeam består av bare noen få grunnleggende komponenter. Aluminium U-bjelke (3, 4, 5, 6 og 7 meter) Opphengsko, allroundadaptere og skjøtestykker.

Spesifikasjoner
Flexbeam er sterkere og klarer mer bøyemoment (3 ganger høyere) og skjærkraft (14 ganger høyere) enn vår aluminium gitterdrager 450. Bjelken er kun 280mm høy.

Tilpasninger
Flexbeam kombineres fullt ut med Allround-systemets komponenter. Kan monteres stående på bjelken og oppover eller hengende ned fra bjelken.

Kvalitet og sikkerhet

Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher Allround Flexbeam
Ønsker du mer informasjon vedrørende Layher Flexbeam, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

flexbeam.jpg