Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Værbeskyttelse
  3. Veggkassetter

veggkassett.jpg

Asset 2.svg Layher Veggkassetter 

Layher Veggkassetter er en type stillasinndekking som er en del av Layher værbeskyttelse. Veggkassettene oppfyller de strengeste kravene når det gjelder miljøvern, trafikkbeskyttelse og støyisolering. I motsetning til inndekking med presenninger gir Layher Veggkassetter forseglede byggeplasser både utendørs og innendørs, og gir samtidig uslåelig beskyttelse av miljøet rundt. Veggkassettene har gummiforinger og gir effektiv beskyttelse mot regn, vind, snø, støv og støy. Låsbare dørelementer hindrer at uvedkommende får adgang. Dette er kassettelementer i tiltalende og nøytralt utseende og som er kompatibelt med både Layher Allround Industristillas og SpeedyScaf rammestillaser.

Bruksområder
Layher Veggkassetter er glimrende til asbestsanering og andre typer arbeider som produserer mye støv og støy både inne og ute. F.eks dersom et avgrenset område inne i et kjøpesenter eller en bygning skal renoveres; Det er mulig å bygge inn området uten at arbeidet forstyrrer miljøet rundt, både med tanke på støy og støv.

Brukes av
Layher Veggkassetter brukes mest av aktører som holder på med renovering og restaurering av fasader, sandblåsearbeid og asbestsanering. Systemet kan også benyttes som skillevegger.

Montering
Layher Protect Veggkassetter følger stillasets standard faglengder og logiske montering, og er derfor enkelt og tidsbesparende å montere.

Spesifikasjoner
Layher veggkassetter er en aluramme med stålplate med gummiforinger. Disse finnes også i en polstret utgave som gir enda mer støy-og støvbeskyttelse. Det finnes i tillegg veggkassetter som er transparente og som vil slippe inn dagslys.

Tilpasninger
Layher Veggkassetter følger standard faglengder fra 0,73m - 3,07m. På grunn av systemets koblinger er veggkassettene kompatible med både Layher Allround Industristillas og SpeedyScaf rammestillaser.

Kvalitet og sikkerhet
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter og er et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher Protect Veggkassetter
Ønsker du mer informasjon vedrørende våre Protect Veggkassetter, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no