Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Værbeskyttelse
  3. Kedertak - Tak over tak

Kedertak - Tak over Tak

Tørr arbeidsplass; Kedersystemet er en økonomisk værbeskyttelse som veier lite. Det har en flott design og kan raskt monteres på plass uten kran. Kedertak er en komplett løsning for små og mellomstore spennvidder. 

Kan brukes på byggeplassen, på lageret, over utendørsscenen og lignende.  

Kedertak kan også bygges mobilt; tak som kan rulles fra den ene siden til den andre. Dette gjøres dersom man ikke har mulighet til å dekke hele arbeidsområdet på en gang. Innkledning på sidene kan også gjøres, slik at man får Kederhall.

Man kan velge mellom sadeltak og pulttak.

Layher produserer stillas til takbygging

Layher produserer stillas til takbygging i beste kvalitet. Vårt stillas til takbygging er i likhet med alle våre andre stillas basert på vår solide ekspertise innen stillasproduksjon. Vi har lagt mye energi i produktutviklingen for å sikre deg stillas til takbygging som ligger langt over vanlig standard i forhold til kvalitet. Vi benytter utelukkende materialer fra anerkjente underleverandører i produksjonen vår, samtidig som at vårt stillas til takbygging imøtekommer myndighetenes krav til sikkerhet.

Layher har posisjonert seg som en markedsledende aktør innen stillasproduksjon. Vi leverer alle typer stillasløsninger til kunder i en rekke forskjellige bransjer, som for eksempel bygg og anlegg, skips-, olje og gassindustrien samt on- eller offshore. Vi er vant til at kundene har store krav til våre produkter, og derfor har vi implementert omfattende kontrollrutiner i produksjonen vår – både når det gjelder stillas til takbygging og våre andre stillasprodukter. Du kan derfor forvente at vårt stillas til takbygging representerer det absolutt beste på markedet, både når det gjelder sikkerhet, funksjonalitet og brukervennlighet.

Vi kan sammensette pålitelige løsninger

Vi opplever at våre kunder ofte trenger større løsninger som skal imøtekomme en rekke ønsker og behov. Vi kan derfor skreddersy løsninger som passer for akkurat deg. Vi har omfattende kunnskap på området og utgjør en solid samarbeidspartner.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vårt stillas til takbygging er det bare å kontakte oss!

Tak over Tak
Layher Protect Delekatalog 2019

Fremside Layher Protect katalog 2018.jpg

Layher Kedertak Brosjyre

Kedertak brosjyre bilde 1.jpg