Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Understøttelse

Topp_Layher-TG-60-Understøttelse-(4).jpg

Asset 4.svg

Layher Allround TG 60

Med Allround TG 60 er det enkelt, raskt og sikkert å montere understøttelse til alle mulige og umulige prosjekter. TG 60 består hovedsakelig av 3 ulike rammer, bunnramme, standardramme og toppramme, med integrerte rosettkranser og er på den måten perfekt kompatibel med Layher allround stillasdeler.

Bruksområder
Layher TG 60 benyttes som understøttelse for infrastruktur og husbygging. Konstruksjonen benyttes samtidig som arbeidsplattform ved montering av støpeformer og ved inspeksjon.

Brukes av
Layher TG 60 benyttes i hovedsak av entreprenører som bygger veier, broer og annen infrastruktur.

Montering
Layher TG 60 monteres raskt med få og lette komponenter. Kan monteres liggende eller stående. Støttetårnene tilpasses enkelt alle typer forskalinger og belastninger ved hjelp av Layher Allround rigler og diagonaler. Disse finnes i standardlengder fra 1,09 – 3,07m.

Spesifikasjoner

Rammene til Allround TG 60 består av 3 ulike rammer; bunnramme, standardramme og toppramme. Ingen komponenter veier mer enn 18 kg. Hvert tårn kan kan heises med kran, og belastes med opptil 6 tonn.

Tilpasninger
Lastekapasiteten tilpasses ved at man justerer faglengden med Allround rigler og diagonaler.

Kvalitet og sikkerhet
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher TG 60 Understøttelse 
Ønsker du mer informasjon vedrørende våre stillaser, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering.

Kontaktinfo;
Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Allround Industristillas Delekatalog 2019

Fremside Layher Allround katalog 2019.jpg