Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Scene og tribune

Layher-Event Scener tribuner

Asset 5.svg Layher Event - scener, tribuner og arrangement

Enten det er en festival, et sportsarrangement eller en teaterproduksjon kan Layher bidra til et vellykket arrangement. Layher Allround industristillas benyttes i kombinasjon med tribune- eller sceneelementer. Med fleksibel teknologi og lett håndterlige deler kan man skape de utroligste konstruksjoner, både innendørs og utendørs.

Montering
Layher Eventsystem er basert på Layher Allroundstillas som base for scener og tribuner.

Spesifikasjoner
Layher Scener kan bygges i mange ulike størrelser. De kan bygges inn med vegger og tak, og kan ha ulike nivåer. Tribunesystemet tilpasses etter behov og kan bygges med faste stoler, med benker eller som ståtribune. Tribunen er blandt annet godkjent av NFF og oppfyller også internasjonale kravspesifikasjoner.

Kvalitet og sikkerhet
Stillassystemet er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging, og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialer i høyeste kvalitet, topp moderne og automatisert produksjon, samt et meget strengt kontrollsystem gir komponenter som oppfyller de høye kravene som er forventet.

Kontakt oss om Layher Event
Ønsker du mer informasjon vedrørende Layher Event, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Layher Event Delekatalog 2019

Fremside Layher Event delekatalog 2019.jpg

Brosjyre Event Tribune Scene (eng) 

Event forsidebilde Brosjyre.jpg