Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Rullestillas

rullestillas ikonRullestillas fra Layher

Layher rullestillaser er kvalitetsstillaser på hjul. Denne typen stillas er ideell i situasjoner som krever mobilitet og enkel håndtering. I sortimentet finnes det flere forskjellige modeller av rullestillaser. Felles for dem alle er at de er utført i aluminium, de er meget lette å montere, og er stabile og trygge. Se alle våre rullestillaser lenger ned på siden.

Bruksområder
Layher rullestillaser er velegnet til bruk både utendørs og innendørs. De brukes i hovedsak som hjelpemiddel for å kunne arbeide trygt i lavere høyder enn ved bruk av industristillas og fasadestillas. Layher rullestillaser er utmerket til å utføre malingsarbeider, restaureringer og et utall andre tilsvarende oppgaver.

Brukes av
Layher rullestillaser brukes gjerne av byggentreprenører, malerfirmaer, vaktmestere, snekkere, elektrikere, renholdere, skoler, museum, bygårder, i hjemmet, på hytta, og mange andre.

Montering
Ved montering av Layher rullestillaser er det kun behov for et vater. Stillasdelene er konstruert slik at de låser seg selv.

Spesifikasjoner
Layher rullestillaser leveres i aluminium versjon med belastningsklasse 3 (2,0 kN/m²). Alle P2 versjoner har 2,0 m høyde mellom hver etasje. Se hver enkelt rullestillas for bredde og lengdekombinasjoner.

Tilpasninger
Alle Layhers rullestillaser har forskjellige mål, velg den som passer området og arbeidet best. Se alle våre rullestillaser lenger ned på siden. Ettersom alle våre rullestillaser har samme rørdimensjoner, er det mulig å kjøpe til enkeltdeler for å endre størrelse på de fleste rullestillasene. Det finnes også et spekter med forskjellige typer hjul, spør oss hvis det er behov for f.eks sensitive gulv, hjul til bruk på skinner osv.

Kvalitet og sikkerhet
Med mange år i bransjen og vårt kompromissløse fokus på kvalitet, har ført til at vi har oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi er svært stolte av å være et naturlig førstevalg for kravstore kunder med behov for bransjens beste løsning innen rullestillas. Med andre ord er Layher et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher rullestillas
Ønsker du mer informasjon vedrørende våre stillaser, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering.

Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Layher Stiger og Rullestillaser

Fremside Layher Rullestillas 2018.jpg

Layher Rullestillas Katalog 2017

Fremside Layher Rullestillas 2017.jpg

Zifa Monteringsveiledning

Rullestillas Zifa Mont.veil.jpg

Uni Standard Monteringsveiledning

Rullestillas Uni Standard Mont.veil.jpg  

Uni Bred Monteringsveiledning

Rullestillas Uni Bred Mont.veil.jpg