Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Rammestillas

rammestillas_ny.jpg

rammestillas (1).svgSpeedyScaf rammestillas fra Layher

Layher SpeedyScaf er et rammestillas, eller fasadestillas som mange også kaller det. Layher SpeedyScaf har posisjonert seg som et ledende produkt på markedet fordi det er enkelt å montere, er stødig, stivt og stabilt, og ikke minst har lav vekt. Alle våre populære stillaspakker er SpeedyScaf rammestillas. Det monteres raskt med kun noen få enkeltkomponenter. Det er enkelt, stabilt, sikkert og rimelig. Kan også leveres på stillastilhenger.

Bruksområder
Layher SpeedyScaf er glimrende til fasade- og vedlikeholdsarbeid, slik som maling, restaurering og oppføring av nye bygninger. Stillaset er like velegnet for mindre eneboliger så vel som til store leilighetsprosjekter.

Brukes av
Layher SpeedyScaf rammestillas i aluminium eller stål har vært på markedet i mange årtier og er førstevalget hos veldig mange, både av private enkeltpersoner, borettslag, byggentreprenører, de største profesjonelle utleieaktørene, og i landbruket.

Montering
Layher SpeedyScaf har få hovedkomponenter med lav vekt. Hovedkomponentene er vertikalrammer, fotspindler, plattinger, rekkverk, diagonal og fotlist. Monteringen går meget raskt. Du trenger vater, hammer og en 22 mm fastnøkkel.

Spesifikasjoner
Layher SpeedyScaf er et rammestillas/fasadestillas som kan leveres i aluminium eller stål versjon med belastningsklasse 3 (2,0 kN/m²). Høyden mellom hver etasje er 2,0 m. Standard bredde er 0,73m c/c. Standard faglengde er 3,07m, men kan også leveres i følgende lengder: 0.73m, 1.09m, 1.57m, 2.07m og 2.57m.

Tilpasninger
Layher SpeedyScaf rammestillas/fasadestillas kan tilpasses og skreddersys rundt nærmest enhver type bygning. Dette er fordi det finnes et rikt utvalg av faglengder og andre typer tilleggsdeler som gjør det mulig med individuelle tilpasninger der det er behov for dette.

Kvalitet og sikkerhet
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter. Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse produktene etter stadig nye og strengere krav. Vi besitter verdifull erfaring og høyeste grad av spesialkompetanse og leverer de beste og sikreste produktene på markedet. Våre stillaser har typegodkjenning fra Arbeidstilsynet og er derfor et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher SpeedyScaf rammestillas
Ønsker du mer informasjon vedrørende våre stillaser, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no