Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Industristillas
  3. Trappeløsninger

Layher-Trapper-(58).jpg

Asset 1.svg Layher Trappetårn og trappeløsninger

Layher produserer trappetårn i beste kvalitet. Vi har mange versjoner av trappetårn som egner seg til ulike bruksområder. Det finnes både lette aluminiumtrapper og trappesystemer i stål. Alle trappetypene kan brukes sammen med Layher SpeedyScaf rammestillas/fasadestillas, Allround Industristillas, eller kan monteres frittstående med forankring i bygg. Repotrappene i aluminium gir en sikker og god adkomst til stillaset. Arbeider som pågår i stillaset blir ikke påvirket av gangtrafikk mellom etasjene.

Bruksområder
Layher trapper og trappetårn benyttes som midlertidig adkomst og som rømningsvei for publikum ved f.eks idrettsarrangement eller på byggeplasser. Repotrapper i aluminium forenkler adkomst i fasadestillaset.

Brukes av
Layher trapper kan brukes av alle våre stillas- og eventkunder.

Montering
Layher repotrapper monteres enkelt utenpå fasadestillaset med kun noen få tilleggsdeler. Trappetårn krever litt planlegging og kan tilpasses ulike høyder og antall personer det skal dimensjoneres for. Vi hjelper gjerne til med tegninger og beregninger.

Spesifikasjoner
Layher trappetårn kan belastes opptil 750 kg/m2.

Kvalitet og sikkerhet
Våre produkter er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging, og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialer i høyeste kvalitet, topp moderne og automatisert produksjon, samt et meget strengt kontrollsystem gir komponenter som oppfyller de høye kravene som er forventet.

Kontakt oss om Layher trapper og trappetårn
Ønsker du mer informasjon vedrørende Layher trapper og trappetårn, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering.

Kontaktinfo;
Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no