Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

star.jpg

Asset 1.svg Layher Allround Star stillas

Produktet Layher Allround Star består av Star-rammer og Star-rekkverk, og er fullt ut kompatibel med Allround Industristillas. Normalt sett ville man bygget opp industristillas med spir og rigler, men med Star er to vertikalspir og en rigel erstattet med en enkelt del. I tillegg er Star-delene konstruert slik at de har 38 % mindre vekt i forhold til industristillaset. Håndtering av mindre antall deler med lavere vekt er regnet til å utgjøre 24% tidbesparelse ved standard fasademontering.

Bruksområder
Layher Allround Star kan benyttes i alle prosjekter der Layher Allround Industristillas blir brukt.

Montering
Ved montering av Layher Allround Star er det ikke behov for verktøy. Låsemekanismen for festing av rekkverk innebærer kun en håndbevegelse opp eller ned på den røde låseenheten. Spiret på den ene siden av STAR Rammen er 10 mm kortere enn andre siden. Dette medfører en lettere montering av STAR Rammen; ved å først montere rammen på den ytre rørskjøten , deretter på innside. Rammen er åpen i bunnen, den har ingen tverrstang der, dermed kan plattinger monteres og demonteres selv om stillaset allerede er bygget.

Spesifikasjoner
Star Rekkverk: diameter på 33.7 mm,
Star Ramme: spirene har diameter på 48.3. Godstykkelse 2.7 mm, Stål. De er tilgjengelig i bredde 0,73 m og 1,09m, og de finnes både med U-og O-profiler.

Kvalitet og sikkerhet
Layher har i over 75 år arbeidet med utvikling og innovative løsninger for sine produkter og er derfor et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet. Kontakt oss om Layher Allround Star Ønsker du mer informasjon vedrørende Layher Allround Star, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Allround Industristillas Delekatalog 2019

Fremside Layher Allround katalog 2019.jpg

STAR Brosjyre

STAR Brosjyre Framside.jpg