Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Industristillas
  3. Rekkverk for flate tak

Stålrekkverk-kun-en-Rekkverksavstiver.jpg

Asset 1.svg Rekkverk for flate tak

Layher Rekkverk for flate tak er et taksikringssystem, et modulutformet midlertidig rekkverk. Det kan betraktes som en kollektiv sikring designet for å ta opp laster fra en person som støtter seg på, eller går inn i rekkverket, samt stoppe fallende personer. Systemet kan brukes på tak både med og uten gesimskant, med en maksimal takvinkel på 10 °.

Bruksområder
Layher Rekkverk for flate tak er designet til bruk i renovasjonsprosjekter der det er behov for utbytting av takdekke. Utliggerarmer er leddede og kan svinges opp, og blir på den måten ikke i veien for arbeidet som utføres i det området som behandles. Sytemet kan selvsagt i tillegg brukes som sikring/rekkverk på tak der det er andre typer arbeid som skal utføres.

Brukes av
Layher Rekkverk for flate tak benyttes i hovedsak av takentreprenører. Men også andre aktører i byggebransjen har nytte av taksikring av forskjellige grunner avhengig av hvilket arbeid som utføres, så lenge det foregår på flatt tak.

Montering
Ved montering av Layher Rekkverk for flate tak er det kun behov for hammer og vater. Sammenføyningene gjøres enkelt med ett hammerslag på allerede integrerte standard Layher kilekoblinger. På tak uten gesimskant finnes det deler for montering av fotlist.

Spesifikasjoner
Layher Rekkverk for flate tak er noen få komponenter som kombineres med standarddeler fra Layher Allround. Selve utliggerarmene er alltid i stål, men rekkverkene kan leveres i både stål og aluminiumsversjoner.

Tilpasninger

Layher Rekkverk for flate tak er kompatibel med Layher Allround, både i stål og aluminium utførelse. Lengdejusteringer tilpasses enkelt ved hjelp av Layher Allround rigler. Disse finnes i standardlengder fra 0,73 - 3,07m.

Kvalitet og sikkerhet
Med mange år i bransjen og vårt kompromissløse fokus på kvalitet, har ført til at vi har oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi er svært stolte av å være et naturlig førstevalg for kravstore kunder med behov for bransjens beste løsning innen rullestillas. Med andre ord er Layher et trygt valg. Du trenger ikke å gå på kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss om Layher Rekkverk for flate tak
Ønsker du mer informasjon vedrørende Layher Rekkverk for flate tak, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Allround Industristillas Delekatalog 2019

Fremside Layher Allround katalog 2019.jpg

Monteringsveiledning Rekkverk for flate tak

Fremside Layher Swing up Monteringsveiledning Rekkverk for flate tak .jpg