Søk

63 92 99 20

Kjøpshjelp

63 92 99 20

KJØPSHJELP

  1. Hjem
  2. Industristillas

allround-toppbilde.jpg

Asset 1.svg

Allround Industristillas fra Layher

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas. Layher Allround bygges opp av enkeltkomponenter, og finnes i både stål og aluminiumsutgaver og kan bygges på ulike måter, som f. eks.; fasadestillas, frittstående stillas eller som hengende stillas.

Bruksområder
Layher Allround benyttes på byggeplasser hvor vårt rammestillas ikke kan benyttes og hvor det kreves høyere lastekapasitet. Skipsverft, olje og gassindustrien, treforedling og papirindustri, kraftverk og eventbransjen er også steder du vil finne Layher allround industristillas.

Brukes av
Layher Allround industristillas er svært fleksibelt og tilpasningsdyktig og brukes av alle aktører som har behov for et modulbasert stillassystem.

Montering
Et stillas bygges opp ved hjelp av spir, u-rigler og o-rigler. Den boltefrie systemteknologien med kilelås og AutoLock funksjon gjør det lett og hurtig å montere, samtidig som arbeidernes sikkerhet er ivaretatt.

Spesifikasjoner
Det er i dag 4 varianter på markedet, hvorav alle 4 er kompatible med hverandre. Rosettkransen muliggjør opp til åtte tilkoblinger på samme nivå, og i forskjellige vinkler. Kilehodekoblingen som sitter på de aller fleste komponentene, gjør det enkelt å koble komponentene til rosetten.

Tilpasninger
Layher Allround Industristillas er svært fleksibel og har nærmest ubegrensede variasjonsmuligheter når det gjelder montering og bruksområder. Stillaset består av få grunnkomponenter, og den boltfrie sammenkoblingen gir en enkel og rask montering.

Kvalitet og sikkerhet
Allround stillassystemet har blitt løpende videreutviklet siden lanseringen i 1974. Stillassystemet er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging, og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialene er av høyeste kvalitet, topp moderne og automatisert produksjon, samt et meget strengt kontrollsystem gir komponenter som oppfyller de høye kravene som er forventet. Layher Allround er typegodkjent av Arbeidstilsynet, og er et trygt og sikkert valg.

Kontakt oss om Layher Allround Industristillas
Ønsker du mer informasjon vedrørende våre stillaser, er det bare å kontakte oss. Det er helt uforpliktende, og vi svarer på alle spørsmål knyttet til priser og levering. Kontaktinfo; Layher AS, Industrivegen 30, 2069 Jessheim. Telefon: 63 92 99 20. Epost: info@layher.no

Allround Industristillas Delekatalog 2019

Fremside Layher Allround katalog 2019.jpg

Allround Industristillas Monteringsveiledning 2019, norsk

Layher Allround Monteringsveiledning_framside.jpg

Allround Industristillas Monteringsveiledning (eng)

Framside Layher Allround mont.veil_eng.jpg

Allround Industristillas Teknisk katalog 2017 (eng)

Layher Allround Technical Brochure_framside.jpg